4. Mimozemšťané místo Boha

Dříve, než se opravdu dostaneme k existenci mimozemšťanů či Ufounů, jak jsou popsáni svědky, kteří se s nimi setkali, zaměříme se i dnes na neviditelný, nadlidský svět, tak, jak nám jej odhaluje Bible. Víme, že existuje Bůh, andělé, archanděl Michael, Gabriel, synové Boží, Satan, obři, zrůdy, démoni mocnosti, síly, panstva a další bytosti. Ateisté tvrdí, že jde jen o lidské mýty, báchorky či církevní výmysly, ale můžeme tak snadno zavrhnout všechna ostatní svědectví? Řekli jsme si, že Synové Boží jsou Bohu poslušní a plní Boží úkoly. Ti druzí, jsou nazýváni synové božští, jsou služebníci Satana. Boží služebníci nás ochraňují před útoky zlého. Málokdo si uvědomuje, jak důležitou roli hrají andělské síly v našem životě. Již jsme si řekli, že andělé jsou duchovní bytosti, které se mohou zhmotnit do lidského těla. Všechny záznamy o andělech v těle, které v Bibli máme, popisují muže. Proto se můžeme domnívat, že právě Satanovi služebníci, padlí andělé, vcházeli k dcerám lidským a ty jim rodily zrůdy. Incubi-succubi je technický termín pro sex s mužskými nebo ženskými démony, ale Bible tuto možnost přímo nepopisuje. Přesto je možné, že démoni vstoupili do mužů a ti potom jednali z vůle démonů (podobně jako sodomští muži) a takto narozené potomstvo bylo také posedlé démony. Ale ani pro tento případ Bůh nenechal nic náhodě. Zamysleme se nad následujícím veršem:

Mezi tebe (tj. Satane) a ženu (tj. Marii) položím ( já -Bůh) nepřátelství, i mezi símě tvé a símě její. Ono (tj. Ježíš) ti (tj. Satane) rozdrtí hlavu a ty jemu (tedy Kristu) rozdrtíš patu. (Gn 3:15)

Můžeme se ptát - Co je símě tvé a símě její? Ženino símě je jasné - z panny, která nepoznala muže, se narodil Ježíš. Zbývá odpovědět na otázku, kdo vzejde ze símě Satana? Z ženy se narodil Kristus (po ženě člověk, po Duchu svatém Bůh). Ze semene Satana se má narodit Antikrist. Jakým způsobem se Satan přičiní o Antikristovo otcovství, nevíme. Proč by to nemohlo být podobným způsobem jako v 6. kapitole Genesis, kdy se ze semene synů božských rodily zrůdy? Cituji:

Když se lidé na zemi počali množit a rodily se jim dcery, viděli synové božští (tj. satanovi služebníci,) jak půvabné jsou dcery lidské, a brali si za ženy všechny, jichž se jim zachtělo. ... Za oněch dnů, kdy synové božští vcházeli k dcerám lidským a ty jim rodily, vznikaly na zemi zrůdy, ba ještě i potom. (Gn 6:1-2,4)

Je pozoruhodné, že právě lidé, kteří se setkali s mimozemšťany, říkají, že jim byly odebrány jak vajíčka, tak spermie. Dokonce i zmrzačená zvířata mají často odejmuty genitálie. Vidíme, že cílem Satana a jeho služebníků bylo zničit celou lidskou rasu nejen duchovně, ale i geneticky.

I viděl Hospodin, jak se na zemi rozmnožila zlovůle člověka a že každý výtvor jeho mysli i srdce je v každé chvíli zlý. (Gn 6:5)

Proto Bůh zasáhl. V celosvětové potopě zničil vše živé, až na osm lidí. Ale zlo se nepřestalo šířit. Celá 19. kapitola Genesis podrobně popisuje lidskou zvrácenost po potopě, která vrcholí sexuální nepravostí lidských mužů s muži andělskými. Bůh tyto muže důrazně varoval. Dokonce ranil sodomské muže slepotou, ale ani to je neodradilo. Padlí andělé a Satan nelení ani dnes a pokračují ve zhoubném díle dál. Antikrist se ještě neujal vlády. Víme, že jeho otec bude Satan sám, ale zřejmě nemůže zastínit matku Antikrista tak jako byla zastíněna Marie Duchem svatým. Přesto se mu to nějakým způsobem podaří. Dříve měli lidé strach a hrůzu ze Satana, obrů, démonů a zrůd. Dnes se jedni silám temnoty posmívají a druzí je vyhledávají, jen aby jim běhal mráz po zádech. Třetí se k Satanovi hlásí otevřeně. Vzniká řada "uměleckých" děl, hudebních produkcí, literárních výtvorů, kde je Ježíš Kristus tupen a Satan vyvyšován. Kolik mladých lidí se zdobí křížem, ne Kristovým, ale tím obráceným - křížem Satana. Co víme o obrech? Například to, že archeologové objevili obrovské postele a nábytek pro obry, ale dejme slovo další citaci ze 4. knihy Mojžíše:

"Země, kterou jsme při průzkumu prošli, je země, která požírá své obyvatele, a všechen lid, který jsme v ní spatřili, jsou muži obrovité postavy. Viděli jsme tam zrůdy - Anákovci totiž patří ke zrůdám - a zdálo se nám, že jsme nepatrní jako kobylky, vskutku jsme v jejich očích jako takoví." (4 Moj 13:33)

Z Písma tedy víme, že mimo Anákovce existoval obr Óg a Goliáš. Kniha Samuel popisuje boj Izraele s Pelištejci v Góbu. Čtyři obři, kteří padli rukou Davida a jeho služebníků, pocházeli z rodu Gatu. Násada kopí Goliáše Gatského byla jako tkalcovské vratidlo.

Tam byl obrovitý muž, který měl šest prstů na rukou a šest prstů na nohou, celkem čtyřiadvacet. Ten také pocházel z obrů. (2 Sam 21:20)

Otázka, zda vznikali nebo vznikají geneticky odlišní potomci synů božských i po potopě, zůstává otevřena. Mohou k nim patřit zprávy o sněžném muži nebo dnešní "únosci", kteří jsou naopak malé postavy? V případě Ufonautů se s největší pravděpodobností jedná o démonické bytosti, které se mohou materializovat a dematerializovat. Podle toho, co mnozí lidé popisují, víme, že tyto bytosti nemají fyzickou podstatu, nepodléhají známým fyzickým zákonům, přesto s člověkem mimosmyslově komunikují a někteří lidé je vidí. Do jaké míry mohou lidskou mysl kontrolovat, můžeme pouze spekulovat. Jsou i oni "reprodukce" schopní? Mohou vznikat nové zrůdy synů božských s lidmi nebo zvířaty? Přirozenou cestou ne, protože náš genetický kód je uzavřen, ale co cestou nadpřirozenou? Můžeme se ptát, zda jsou lidská těla s hlavou zvířete nebo naopak pouhou fantazií našich předků, nebo zachycují něco víc? Víme, že biologické druhy se množí podle svého druhu. Bůh to v první kapitole Genesis zdůrazňuje desetkrát! Totéž potvrzuje i Nový zákon v 1. listu Korintským 15:38-39. Genetický kód je uzavřený a izolovaný od kódů jiných druhů. Druhy nemohou přecházet jeden v druhý ani evolučně. S novou technologií genetického inženýrství a manipulace, lidským zásahem a spoluprací s nadpřirozenými silami, může být i nepředstavitelné možné. Doposud kříženci různých druhů nebyli schopní reprodukce, ale vědci štěpí nejen buňky, ale i geny. Snažíme se vzájemně křížit různé druhy nejen rostlin, zvířat, ale pokoušíme se je vzájemně spojovat. Implantujeme, transplantujeme a oplodňujeme nejen v těle, ale i mimo tělo.

Možná, že právě dnes otevírá lidstvo Pandořinu skříňku předpotopní minulosti. Genetické zrůdy nižšího života, zvířat, člověka a démonů, mohou vyvolat na zemi takovou hrůzu, že Bůh zakročí, aby zabránil úplné zkáze země i lidstva. Kam zmizely vyspělé civilizace po potopě? Nebyla příčinou právě genetická manipulace? Jak daleko nám Bůh dovolí jít, než znovu zasáhne? Zmizíme ze světa podobně, jako zmizeli stavitelé pyramid v Egyptě nebo v Jižní Americe, nebo se jen vzájemně vyvraždíme? Kdo hledá odpověď, nenajde ji jinde, než u svého Stvořitele.

Pokud máte zájem o text dnešního pořadu nebo pořadů minulých, napište si o číslo časopisu Zápas o duši číslo 43. a 44.