8. Mimozemšťané místo Boha

Učení nového věku a východní mysticismus viditelně prostupuje i křesťanskou církev. Podle tohoto učení nastává evoluční událost, kdy nová rasa, nový druh lidstva bude postavou a vědomím jako Kristus. Tímto způsobem bude nastoleno Boží království na zemi, kde bude vládnout kosmický Kristus v srdcích, myslích a duších všech lidí. Tito osvícení věřící zaměňují Krista za astronauta a přidali mu kosmický rozměr. Raketové motory náboženství Nového věku nemíří k nebi, ale rovnou do pekla. Jak ďábelsky vychytralé!

Nezanedbatelná část církve právě existenci věčného zatracení, pekla - podsvětí popírá; značná část církve odmítá víru ve vytržení církve při druhém příchodu Krista, ačkoliv Písmo říká:

Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu vstanou nejdříve; potom my živí, kteří se toho dočkáme, budeme spolu s nimi uchváceni v oblacích vzhůru vstříc Pánu. A pak už navždy budeme s Pánem. Těmito slovy se vzájemně potěšujte. (1. Tesalonickým 4:16-18)

Tomu říkám Boží kosmický program! Pamatujme si, že Satan a jeho služebníci, padlí andělé, vystupují jako pozitivní a vůdčí síly naší doby. Jen rafinovaná lest ukonejší svědomí těch, kteří nacházejí smysl svého života v reinkarnaci nebo v evoluci lidského ducha. Jsme zaplaveni množstvím svědectví těch, kteří prožili klinickou smrt a mají osobní zážitek něčeho krásného a přitahujícího, aniž by poznali Krista. Ale existují i jiná svědectví, kdy umírající v posledních chvílích křičí - "Jsem v pekle, jsem v pekle, proč jste mi neřekli víc?!?" O těch šiřitelé pozitivních myšlenek nehovoří; oni nestraší peklem. Služebníci zla demonstrují svoji přítomnost jakýmkoliv způsobem, počínaje odhalováním plného lidského potenciálu a uvědoměním si svého božského JÁ, které chce usednout na Boží trůn, přes systematické rozvíjení nevyužitých mimosmyslových schopností. Naslouchají hlasům osobních duchovních rádců, populárních gurů Nového věku, náboženských představitelů, svatých patronů, léčitelů, alchymistů a vyslanců mimozemských civilizací. Všichni společně prý mají s námi jako lidstvem ty nejlepší úmysly.

A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla; není tedy nic divného na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky! (2. Korintským 11:13-15)

Ve skutečnosti však všichni touží po moci, slávě a bohatství. Vidíte ten rozdíl? Člověk do nebe vlastní silou nepronikne. Žádný kosmický program Boha neobjeví. Světové mocnosti vydávají miliardy dolarů na kosmický výzkum; létáme do vesmíru, na Měsíc, vysíláme sondy, dalekohledy a satelity. Vesmír či nebe člověka neodolatelně přitahuje. Boží nebe je na dosah ruky každému - nikoliv lidskou silou ani pomocí vědy a technologie, ale Boží mocí. Většině lidí uniká, že jednoho dne z nebe sestoupí nový Jeruzalém. Toto veřejné tajemství druhého příchodu Krista zjevené v Písmu církev nepředává svým věřícím ani nevěřícím, protože tomu sama nevěří. Čtěte a studujte Bibli, ať jste připraveni.

A viděl jsem nové nebe a novou zemi, neboť první nebe a první země pominuly a moře již vůbec nebylo. A viděl jsem od Boha z nebe sestupovat svaté město, nový Jeruzalém, krásný jako nevěsta ozdobená pro svého ženicha. A slyšel jsem veliký hlas od trůnu: "Hle, příbytek Boží uprostřed lidí, Bůh bude přebývat mezi nimi a oni budou jeho lid; on sám, jejich Bůh, bude s nimi, a setře jim každou slzu s očí. A smrti již nebude, ani žalu ani nářku ani bolesti už nebude - neboť co bylo, pominulo." ... Kdo zvítězí, dostane toto vše; já mu budu Bohem a on mi bude synem. Avšak zbabělci, nevěrní, nečistí, vrahové, cizoložníci, zaklínači, modláři a všichni lháři najdou svůj úděl v jezeře, kde hoří oheň a síra. To je ta druhá smrt." (Zjevení 21:1-8)

Bible nepopisuje vesmírnou kosmickou loď, která přichází na Zem z Plejád či dálných souhvězdí, ale svaté město od Boha. Pokud se moudří tohoto světa popadají smíchem za břicha, budiž jim varováním minulost. Stejně jako oni se popadali za břicha ti, kteří viděli, jak Noe staví na souši archu. Před potopou se zachránil jen ten, kdo vstoupil do archy, ne ten, kdo uměl dobře plavat. Do věčného života v Božím příbytku vstoupí jen ti, kteří přijali Boží milost, ne ti, kteří bez Krista budovali lepší svět. Nehoříte zvědavostí, jaké bude nové nebe a nová země? Ve světle Písma neobstojí nic jiného než Boží pravda.

"Mějte se na pozoru, abyste se nedali svést. Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat: 'Já jsem to' a 'nastal čas'. Nechoďte za nimi. Až uslyšíte o válkách a povstáních, neděste se: neboť to musí nejprve být, ale konec nenastane hned." Tehdy jim řekl: "Povstane národ proti národu a království proti království, budou velká zemětřesení a v mnohých krajinách hlad a mor, hrůzy a veliká znamení z nebes." (Lukáš 21:8-11)

Pravda Boží vítězí

David Spangler, světově nejvlivnější vůdce Nového věku, který o sobě tvrdí, že má řadu osobních kontaktů s mimozemskými civilizacemi a nadpřirozenými bytostmi, otevřeně prohlašuje:

Lucifer přichází, aby nám dal konečný dar celistvosti. Jestliže tento dar svobodně přijmeme, pak bude osvobozen každý z nás. To je zasvěcení Luciferovi. Skrze něj budou mnozí lidé nyní a v následujících dnech stát před rozhodnutím být učedníky Nového věku.

Dnešní Lucifer není podle učitelů Nového věku onen hloupý výmysl židovsko-křesťanské tradice, který zaslepoval svět před světlem. Naopak dnešní Lucifer prý poznal své chyby, a proto přináší nové světlo tomuto světu, aby hlásal pravdu a dobro. Ano, satan nám namlouvá, že PRAVDA VÍTĚZÍ, ale minulost, přítomnost i budoucnost potvrzuje, že jen PRAVDA BOŽÍ VÍTĚZÍ. Nový věk ani mimozemšťané lidstvu nepřinesou naději ani vítězství. Šíří pouze ďábelskou doktrínu, která je od počátku světa stejná. Vize budoucnosti mimozemšťanů a osvícených rádců není totožná s budoucností, o které hovoří epištoly Matouše, Marka, Lukáše a Jana. Ti, kdo z tohoto poblouznění prohlédnou, mají poslední možnost. Pokleknout u kříže a prosit Pána Ježíše Krista o odpuštění a úplně skoncovat se vším, co je váže k minulosti.

Přicházeli i mnozí z těch, kteří uvěřili, a přede všemi vyznávali, že také oni dříve používali zaklínání. Nemálo pak těch, kteří se zabývali magií, přinesli své knihy a přede všemi je spálili. (Skutky 19:18-19)

Bible nás důrazně varuje, abychom síly nadpřirozených mocností nevyhledávali, s těmito silami nekomunikovali a nedotazovali se na jejich rady. Nepodceňujme lidovou okultní zábavu. Každý, kdo si zahrává s nadpřirozenými silami a připouští možnost mimozemských kontaktů s příslušníky lidské rasy, vydává sám sebe v nebezpečí, že se stane obětí podvodu. Satan vás přesvědčí o všem, co jeho působením prožijete, jako o živé skutečnosti. Tak jako schizofrenik prožívá svoji neskutečnou realitu ve skutečném světě, tak i vy se vydáváte do světa nadzemských mocností a otevíráte svoji duši tomu Zlému.